Post by ciakonmagirka on Mar 16, 2022 6:44:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Seven Knights 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Seven Knights 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ باز کردن (افزایش سکه ها) ▞▞▞
▞▞▞ Seven Knights 2 2022 version ▞▞▞
من به این بازی 4 ستاره دادم زیرا گرافیک شگفت انگیز است. طراحی شخصیت ها در محل با صداپیشه ها وجود دارد و داستان عالی است حتی اگر "Seven Knights 1" را بازی نکرده باشید، آنها در طول بازی به شما خلاصه ای ارائه می دهند. فاصله زیادی بین مصرف کنندگان و f2p وجود دارد اما همیشه همینطور است و طبیعی است. گیم پلی بازی خودکار است، اما شما را مجبور می کند که به صورت دستی تیم خود و زمان بندی مهارت خود را برای پاداش های بهتر در موقعیت مکانی قرار دهید. گیم پلی بازی برای بازیکنان ماهر عالی است اما برای مبتدیان مناسب نیست
بازی فوق العاده است پیشنهاد می کنیم نقشه هایی را اضافه کنید که می توانید روزانه دریافت کنید
بازی بسیار خوبی است که سریع به بازیکنان جدید کمک می کند و جامعه فقط عالی است.. نمی توانم منتظر بهبود بیشتر و همچنین رفع اشکال باشید.. باگ های زیادی وجود دارد.. مخصوصاً اشکالات اتصال.. با وجود اینکه من اتصال خوبی دارم. ..
سالهاست که Seven Knights 1 را بازی میکنم، از این یکی هم لذت بردم. همه از این و آن شاکی هستند.من می دانم که این نرخ برای بازیکنان F2P فای نیست، شاید به این دلیل که این یک بازی جدید است. فقط از بازی لذت ببرید، اگر به حد مجاز رسیدید، فقط استراحت کنید و فردا دوباره آسیاب کنید. مثل انجام کارهای خانه است، لازم نیست بهترین باشید، فقط لذت ببرید.
من گرافیک و مبارزات را دوست داشتم اما RNG این بازی خسته کننده است. تنها شخصیتهایی که ارزش گرفتن را دارند، شخصیتهای کمیاب قرمز هستند، اما نرخ افت بدی دارند. تا به حال 5 کاراکتر کمیاب قرمز دارم که دو کاراکتر آنها رایگان هستند و با این حال Ive قبلاً 4 کاراکتر تکراری داشته است. بنا به دلایلی این بازی دارای دو بازی نادر قرمز رنگ است، بنابراین اگر احضار نادری 100% chancd قرمز دریافت کنید، باز هم هیچ یک از موارد "بهتر" نخواهد بود.
شما بچه ها افسانه شدن را غیرممکن می کنید، مثلاً بیایید 3 ماه ارزش به دست آوردن یاقوت ها داشته باشید و هنوز هم هیچ افسانه ای مثل این نیست که واقعاً از گرفتن آیلین خسته شده ام یا باید بگویم آیلین، زیرا به نظر می رسد که من آنها را فقط از کارت های کشش و قهرمان افسانه ای دریافت می کنم. و pvp اساساً برای برنده شدن هزینه دارد. من روی پلاتین بودم و احساس تعادل میکردم و بالاخره به الماس رسیدم و اوه پسر که جالب بود... من شین افسانهای یا هر نوع آسیب افسانهای را میبینم که اساساً کف را با والدور کمیاب من تمیز میکند. چرا تیم شما از آن درس نگرفت. 7k1 با اینکه طبق چرخه بازی قدیمی بود؟ شما فقط امید به کسب درآمد از افراد ثروتمند دارید و برای BOT و PRO نادیده گرفته شده اید. نظر دیگر، قوی ترین قهرمانان PVE که برای حالت PVE استفاده می شود، همه باید آن را داشته باشند. این نباید نادرترین قهرمان باشد. دیوانه ای؟
گرافیک عالی و گیم پلی بازی خوب است. با این حال، این یک پرداخت واقعی برای برنده شدن در بازی است، مانند بسیاری از f2p.
قبل از اینکه بازیکن بیشتری را از دست بدهید، به شما پیشنهاد میکنم که نرخ افت FE بازی خود را اصلاح کنید (مخصوصا Acc immortal/rage) برای همه بازیکنان منصفانه باشد. نه از کاردستی) زیرا شکاف در Arena و GVG بسیار زیاد است -Hero L Just stop این بنر را با نرخ 5% بسازید فقط آن را حذف کنید به انتخاب قهرمانان L قدیمی که قبلاً در بنر تقویتی گذشته است.
من تازه وارد این بازی هستم و باید بگویم از داستان و شخصیت های زیادی که می توانید در بازی باز کنید لذت می برم. از آن بسیار لذت بردم، آن را روی دو گوشی دیگرم نیز قرار دادم تا در صورتی که باتری گوشی مورد استفاده من از بین برود.
من عاشق بازی و بازی قبلی هستم. اما در طول فصل 3، بازیکنان خود را برای شکست آماده می کنید. وادار کردن آنها به استفاده از یک لنز کم تراز برای باس فایت ما را تا آنجا به هم می زند که من در آن گیر کرده ام. لطفا سعی کنید این مشکل را برطرف کنید. من از ابتدا هفت شوالیه بازی کردهام و عاشق روح بازیها هستم.
یکی از بهترین بازی های پلی استور شما نه تنها در حال بازی هستید بلکه در حال تماشای یک فیلم اکشن ماجراجویی بسیار زیبا نیز هستید. بسیار توصیه شده !
Seven Knights 2 Rollenspel ckwv
گرافیک و گیم پلی فوق العاده! بازی موبایل خوش ساخت
بنا به دلایلی من واقعاً بازی را دوست دارم، اما من را به صفحه اصلی خود می برد و من را عصبانی می کند و من از آن خوشم نمی آید، امیدوارم بچه ها بتوانید مشکل را در جایی که بازی را ایجاد کردید حل کنید، او گفت متشکرم من واقعاً می خواهم به بازی ادامه دهم. این بازی اگر بتوانید به روز رسانی پیدا کنید که بتواند هر بار که سعی می کنم وارد بازی شوم این باگ را از بین ببرد، قرعه کشی من را به صفحه اصلی من باز می گرداند.
من فقط یک ساعت بازی را انجام داده ام اما از یک بازی دیگر در مورد کابوس قهرمانان تکراری یاد گرفته ام. خوب در کمتر از آن یک ساعت من 7 قهرمان را احضار کردم (یادتان باشد من کاملاً جدید هستم پس ندارم اما آنها من را با چه شخصیت هایی شروع کردند) و من 5 قهرمان تکراری از آن 7 قطعه دریافت کردم. هاهاها پاس سختی برای من با مسئولیت خود دانلود کنید
Seven Knights 2 Игре улога elo
من تقریباً چند بار بازی را به دلیل ai برای pvp ترک کردم. منظورم این است که هدف کل قدرت lv چیست؟ 99k حمله 83k و من باختم، 121k حمله 103k و من باختم. و من به نبرد توجه کردم، ابتدا 1 نفر از قهرمانان آنها را فوراً کشتم و بعد از آن 4 نفر از آنها در حال حمله به IMMORTALITY (اسپیک) در حالی که 2 قهرمان دیگر طرف آنها به من حمله کردند و من به آنها کمک کردم تا سوپر او را بسازند. وقتی سوپرش درست شد، منو با سوپر پاک کرد. مثل یک نبرد تقلبی است. گرچه گرافیکش خوبه
این بازی را دوست دارم گرافیک و گیم پلی خوب برای یک بازی موبایل RPG Raid واقعا خوب است، اما اگر شروع به دادن جوایز بهتر نکنید و از شارژ کردن با نرخ های بهتر در gachas خودداری کنید، رتبه پایین تری دریافت خواهید کرد، من این نوع بازی ها را قبل از FIX بازی کردم. آی تی
چه بگوییم، بازی کردن لذت بخش است و داستان در واقع با تفکر در مورد چگونگی ظهور قهرمانان در فهرست بسیار خوب است. بله، این بازی دارای بازی خودکار است که من اهمیتی نمیدهم و نرخ قهرمانی در واقع بد نیست. قهرمانان افسانه ای داستان متفاوتی است متأسفانه... اگر شرکت تا به حال یک بازی کامل AAA انجام دهد (منهای پرداخت اضافی) آنها می توانند بالقوه... و بله پس از اتمام محتوا، p2w مانند هر بازی گانچا برتری خواهد داشت.
گرافیکش عالیه
بعد از مقاومت در برابر گاچای منفی این بازی... نتیجه میگیرم، باید روی چیزهایی که داری خرد کنی، میتوانی در بازی پیشرفت کنی، Raid را پاک کنی، سیاهچالها را گام به گام ارتقا بدهی... و همیشه کاوش سطح بالا و غیره انجام بدهی. علاوه بر این گاچا سمی است... این یک بازی دوستانه با f2p است، این نظر صادقانه من است. ویرایش: لطفاً عرصه را درست کنید، من یک سنبله مهارت سطح 16 گرفتم، چگونه مدت زمان جاودانگی اسپیک حریف بسیار بیشتر از من است... این احمقانه است. من همیشه آن را می شمردم و زمان بندی می کردم
حتی به درستی دانلود نمی شود. من به آخرین فایل می رسم و بازی تصمیم می گیرد منصرف شود. من به بررسی های دیگر نگاه کردم و آنها همین را می گویند، بنابراین این فقط یک مشکل من نیست. الان حدود شش ساعت گذشته و من بالاخره از انتظار دست کشیدم.
ماموریت اول را پشت سر نگذاشتم، سرگرم کننده اشتباه نکنید. پتانسیل زیاد و بسیار جالب! من تا اینجا از داستان لذت بردم و گرافیکش هم بد نیست. من نمی توانم به آن 5 ستاره بدهم، زیرا یک چیز ساده به نظر می رسد که هر بازی دارد ... جستجوی خودکار و مبارزه خودکار. میدانم که لازم نیست از آن استفاده کنید، اما این یک ویژگی احمقانه و آزاردهنده است. وگرنه بازی عالیه
Auto Combat و Auto Quest کامل شد. محافظ صفحه نمایش خود را روی آن قرار دهید و در حین اجرای بازی، کار دیگری انجام دهید. داستان شایسته تا اینجا و صداگذاری بسیار خوب اگر به دلیل دیالوگ ضعیف نباشد. اگر واقعاً مجبور به بازی باشید، می تواند تجربه بهتری باشد... اوه و همچنین قیمت گذاری اقلام مغازه خنده دار است. 90 دلار برای بسته ای که به شما یک قهرمان افسانه ای تضمین شده می دهد، ارزان است. بهترین کار این است که لاگین روزانه انجام دهید یا اصلا بازی نکنید. عجیب و غریب.
به طور کلی، یک بازی زیبا با یک بازی داستانی بسیار زیبا.از نظر گیم پلی، به خصوص کنترل ها تا حدودی ضعیف است. برای داشتن یک پیشرفت روان باید حداقل ارز درون بازی را خرج کنید🚩🚩(قبلاً خرج کرده اید) لطفا توجه داشته باشید که بازی دارای نوع متفاوتی از گاچا (شخصیت، حیوانات خانگی و تجهیزات) با یکی از بدترین نرخ ها از نظر گاچاست. . خسیس بودن بازی با پاداش درون بازی کمکی نمی کند
نرخ قرعه کشی قهرمانان افسانه ای وحشتناک است! ارزش سرمایه گذاری در این بازی را ندارد، زیرا تعداد آیتم ها تقریباً هیچ هستند. شما می توانید 50 تا 90 دلار برای هر خرید خرج کنید و به احتمال زیاد قهرمان افسانه ای برای شما نخواهید داشت. این مانند یک نسخه کاهش یافته از هفت شوالیه است.
4 ستاره بدهید، معایب: مبارزه روان نیست، وقتی بازیگر میزنید، فقط با کمی حرکت میتوانید به راحتی مهارت را لغو کنید. اما من حدس می زنم که این طور باشد. و دوربین، در حالت 1 خوب است که نمای دوربین همیشه به پشت کاراکتر بچرخد، نه دستی... شما حتی نمی توانید کمی بزرگنمایی و بزرگنمایی کنید ... دکمه خودکار را می توانید از دستی به تغییر دهید. خودکار به اشتباه بسیار آسان است، آن را باید در جای دیگری قرار داد مزایا: گرافیک 👍
متاسفم که می بینم این بازی به اندازه الان رتبه پایینی دارد. بسیاری از بررسیها از سوی افرادی با عنوان «F2P» است که میخواهند بدون پرداخت هزینه با پسران بزرگ رقابت کنند. بیایید وانمود نکنیم که هر بازی دیگری برای رقابت در بالاترین سطح به سرمایه گذاری قابل توجهی نیاز ندارد. همانطور که گفته شد، بازی حتی بدون هزینه نیز کاملاً لذت بخش است، به اندازه ای که برای رسیدن به یک رتبه مناسب نیز کافی است. گیم پلی بازی در رابطه با بازی های گاچا بسیار منحصر به فرد است. تجربه فوق العاده در کل!
به غیر از سوپرسل، نتماربل معمولاً محتوای بسیار محکمی ارائه می دهد و Seven Knights 2 دقیقاً همین است. این بازی با کات سین های تمیز و گیم پلی آن من را به سرعت شگفت زده کرد. از زمان World of Kings و به خوبی اینجا هستیم، منتظر یک MMO جامد برای عرضه روی تلفن همراه هستیم. شخصیتها و کاتومیسازی باورنکردنی، هنوز هم یک خردکن است، اما فکر میکنم اگر از استراتژی/RPG لذت میبرید ارزش وقت گذاشتن را دارد. یکی از بهترین بازی های موجود در حال حاضر، فقط منتظر محتوای بیشتر!
3 ماه بازی و هنوز یک قهرمان افسانه ای نیست. در حال حاضر IM 💯 برنامه ریزی در ترک، تشکر از تجربه، و لطفا رفع نسخه کامپیوتر خود را بهبود بخشد.
قیمت های بالا، نرخ سقوط بسیار پایین در واحدهای مناسب، فکر می کنم من نزدیک به 250 احضار انجام داده ام، 0 افسانه ای دریافت کرده ام. بازی مرمر خالص بسیار معمولی. گرافیک عالی و سرگرم کننده تا زمانی که به نقطه ای برسید که باید برای پیشرفت هزینه کنید. مجبور شدم حذف نصب کنم، نرخ ها بدترین بازی موبایلی است که بازی کرده ام. بازگشت به Brave Nine و Honkai Impact برای من.
یکی از بهترین بازیهای موجود در بازار، نرخ جذب قهرمان پایین است، اما این دلیلی برای بررسی ستاره کم نیست. داستان خوب، بازی زیبا مقدار زیادی از ppl به دلیل پخش خودکار کنار زده می شود، اما به من اعتماد کنید که از آن در حالت آسان و عادی استفاده خواهید کرد، پس از آن باید از دستی استفاده کنید.
Trojan War: Rise of the legendary Sparta 策略 njol
عاقبت شگفت انگیز! آنها واقعاً احساس قدیمی Seven Knights را به خوبی حفظ کردند اما گیم پلی تازه و سبک mmo مدرن تر را حفظ کردند. در ابتدا ناامید کننده خواهد بود زیرا یک منحنی یادگیری وجود دارد که سعی می شود 4 تا 8 قهرمان را کنترل کند. اگر بتوانید از کنار این موضوع بگذرید و شروع به یادگیری نحوه پیشرفت شخصیت ها کنید، بازی سرگرم کننده تر خواهد بود
گرافیک عالی است، VO عالی است، داستان خوب است، حرکت شخصیت کاملا روان است. خب من سری اول را بازی کردم و از قبل می دانستم که نرخ ها چقدر پایین است، بنابراین فقط منبع احضار خود را نگه دارید و هنوز احضار نکنید و فقط زمانی که بنر قهرمان مورد علاقه شما آمد، بکشید. و یک نقطه ضعف دیگر این است: قیمت برای افراد کم خرج کننده مانند من گران است.
بازی کاملا گران قیمت فقط برای Rich. به صورت رایگان 2 بازی غیر ممکن است. همه چیز قشنگه از الان کاملاً عاشقانه امید می تواند قیمت را کاهش دهد. 1 چیز دیگر این است که ما نمی توانیم چت کنیم یا نام را تغییر دهیم ... مهم نیست که چگونه تلاش می کنم.. باز هم همینطور..
داستان گرافیک خوب و جالب. اما سیستم گچا و آیتم قرمز قطره آن واقعا واقعا بدتر از F2P، Coz برای F2P Got Legend قهرمانان یا قرمز تجهیز بازی بازی هیجان انگیز تر ...